Grondreinigingscentrum

Grondreinigingscentrum

Rumst Recycling is een door Grondwijzer gecertificeerd grondreinigingsbedrijf. Dit houdt in dat wij werken volgens de code van goede praktijk voor grondreinigingscentra en conform het kwaliteitsreglement van Grondwijzer vzw.

Wij beschikken over de nodige vergunningen en infrastructuur om alle types vervuilde gronden van u over te nemen.  Indien u nog op zoek bent naar een oplossing voor uw vervuilde gronden, maken wij graag een offerte voor u op.
Om u een gepaste offerte op te kunnen maken, vragen wij u van ons alle gegevens die u over de gronden heeft, te bezorgen. Van zodra wij deze van u ontvangen hebben bezorgen wij u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte. Het aanvoeren van de vervuilde gronden naar ons grondreinigingscentrum kan van start gaan van zodra u ons deze offerte voor akkoord terugstuurt en u van ons vrachtbrieven ontvangt om deze gronden aan te voeren. Indien u dit wenst, kunnen wij ook de transporten  van de uitgegraven bodem voor u organiseren.

De te reinigen gronden worden na de inkeuring en definitieve aanvaarding door Rumst Recycling, onze eigendom. U hoeft deze dus niet opnieuw te komen ophalen na reiniging. Nadat deze gronden gereinigd zijn, bezorgen wij u nog een verwerkingsattest.

Contact en openingsuren

werkdagen: 07:00 – 17:00u
Verantwoordelijke: Jago Meysman

0476 44 03 65
jago@rumstrecycling.be