Transport

Rumst Recycling ... jouw partner voor duurzaam vervoer van materialen

Transport over de weg en via water

Rumst Recycling is gunstig gelegen aan de E19, in de nabijheid van de A12 en langs de Rupel waardoor zowel aan- als afvoer van producten via de weg als via water mogelijk is. De combinatie van vervoer van afval- en grondstoffen via de weg als via water kan een duurzame logistieke oplossing bieden voor grotere bouwwerken en stadsprojecten.

Binnenvaart biedt vele voordelen: een schip van 1350 ton vervangt al snel 55 vrachtwagens. Bijgevolg heeft binnenvaart een gunstig effect op de files, potentiele hinder in stads-/dorpskernen en luchtkwaliteit. Bovendien komt vervoer via water de verkeersveiligheid ten goede. 

Versterkte vloot

Goederen kunnen zelf gebracht en/of afgehaald worden. We beschikken eveneens over een eigen vloot, die versterkt wordt door een aantal vaste onderaannemers. Daardoor staan wij steeds garant voor een tijdige, betrouwbare en kwaliteitsvolle levering op jouw werf.
Indien je beroep wil doen op onze transportdienst vragen wij om dit minstens één dag op voorhand te melden. transport slider image transport slider image transport slider image

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Lees meer Verder gaan